δωρεάν seo search engine optimization services free

Δωρεάν Seo εργαλεία – Free Webmaster SEO tools

Ίσως η κυριότερη – σημαντικότερη σελίδα του listin.gr. Εδώ θα βρείτε τα κορυφαία εργαλεία για δωρεάν seo, που σίγουρα θα βοηθήσουν τη σελίδα σας να σκαρφαλώσει στην κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.
>Seo Site Checkup
> WooRank Seo Tools
> Seoptimer
> SiteChecker

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επαγγελματικές υπηρεσίες SEO επικοινωνήστε μαζί μας, και η ομάδα συνεργατών μας θα σας προσφέρει την καλύτερη συμφωνία με εγγυημένα αποτελέσματα. Θα γίνει αναλυτική μελέτη της σελίδας σας, καθώς και των ανταγωνιστών σας, προκειμένου να σκαρφαλώσετε στην κορυφή των κατατάξεων.

Μερικές πληροφορίες:

Οι τεχνικές του SEO διαχωρίζονται σε καλόβουλες, τις λεγόμενες white hat SEO και τις κακόβουλες ή αλλιώς black hat SEO. Οι πρώτες τηρούν τους κανόνες των μηχανών αναζήτησης και συνήθως εστιάζουν στα παρακάτω θέματα:

  1. Δημιουργία κατάλληλου και ποιοτικού περιεχομένου για να είναι συμβατό και προσπελάσιμο από τις μηχανές αναζήτησης.
  2. Προσθήκη λέξεων κλειδιών στον τίτλο καθώς και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μιας σελίδας και των στοιχείων αυτής (ALT, rel, title, κλπ)
  3. Backlinks με στοχευμένες λέξεις κλειδιά.
  4. Λέξεις κλειδιά οι οποίες θα εμφανίζονται μέσα στο κείμενο της σελίδας
  5. Δημοτικότητα μιας ιστοσελίδας όπως μετράται από τους αλγόριθμους κατάταξης (π.χ. PageRank της Google)

Αντίθετα, οι black hat S.E.O τεχνικές παραβιάζουν ή κάνουν κατάχρηση των κανόνων των μηχανών αναζήτησης, π.χ. με υπερβολική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών ή με μεγάλο αριθμό από συνδέσμους που οδηγούν στην ίδια σελίδα. Οι μηχανές αναζήτησης όμως βελτιώνονται συνεχώς και τιμωρούν αυτές τις τεχνικές όπου τις εντοπίζουν.

Πάντως, ενα από τα σημαντικότερα «μυστικά» για καλύτερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης είναι η συνάφεια (relevancy) μεταξύ του τίτλου, της περιγραφής, των λέξεων κλειδιών και του περιεχομένου της κάθε σελίδας.

Πως γίνεται το SEO

Το σημαντικότερο στοιχείο για αποδοτικό S.E.O είναι η ύπαρξη συναφούς, πρωτότυπου και ποιοτικού περιεχομένου. Δηλαδή πρέπει το περιεχόμενο (τα κείμενα και οι εικόνες) της ιστοσελίδας να ενδιαφέρουν πραγματικά τους επισκέπτες. Διαφορετικά, ότι τεχνική και να εφαρμοστεί, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην ιστοσελίδα ή στο site. Αυτό είναι συνήθως το πρώτο που πρέπει να διορθωθεί κατά την ανάλυση ενός website για SEO.

Βασικό ρόλο παίζει και ο τίτλος κάθε σελίδας. Θα πρέπει να περιλαμβάνει όσο το δυνατό περισσότερες από τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά που έχουν καθοριστεί, αλλά ο τίτλος καλό είναι να παραμένει μικρότερος από δώδεκα λέξεις, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο.

Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις ετικέτες h1 και h2, οι οποίες πρέπει να είναι μοναδικές για κάθε σελίδα και μεγάλη προσοχή στο να μην απουσιάζει κάποια εξ αυτών.

 

free search engine optimization tools, ergaleia gia webmasters